همه چیز درباره ی چای اولانگ 1

0

همه چیز درباره ی چای اولانگ 1

 اولانگ یک گونه چای است که اگر خواص آن بیشتر از چای سبز یا دیگر چای ها نباشد ، کمتر نیست. در این مقاله ها سعی کردیم تا بتوانیم همه چیز درباره ی چای اولانگ را برای شما جمع آوری کنیم که شما بتوانید با آگاهی بیشتری اقدام به خرید این محصول کنید.

به گزارش مجله خبری شوکومای ، تمامی انواع چای همچون چای سبز ، چای سیاه ، چای اولانگ و… از یک گیاه خاص یعنی گیاه Camellia sinensis گرفته می شود و تفاوت به وجود آمده در این چای ها از فرایند تولیدی آن ها صورت میگیرد.

در واقع شاید بتوان گفت چای اولانگ همان چای سبز است که دوبار اکسیداسیون می شود.

چای اولانگ (OOLANG TEA)

چای اولانگ گونه ای از خانواده پر طرفدار چای ها می باشد که به رنگ قرمز یا زرد بوده و با تخمیر نسبی به دست می آید.

چای اولانگ در صورتی حاصل می شود که برگ تازه ی چای به طور ناقص تخمیر شود.

واقعیت این است که این گونه چای به راحتی به دست نمی آید و در اکثر نقاط دنیا از جمله ایران کشت نمی شود و مرکز تولید آن در چین است.

شاید بتوان گفت چای اولانگ نسبت به چای سبز یک مرحله بیشتر اکسیداسیون دارد.

همچنین برگ ها در چای اولانگ همچون چای های دیگر چروک یا پیچ خورده نمی شود. و ساختار سلولی آن ها دست نخورده باق می ماند.

میتوان گفت قدمت چای اولانگ در چین به حدود 400 سال می رسد و در خانواده های چینی از اهمیت فراوانی برخوردار است.

درباره فواید این چای همین را بگوییم که معنای لغت اولانگ در زبان چینی “اژدهای سیاه” است. چینی باور داشتند اژدها موجودی خوش یمن است و از آن جهت این نام را بر روی این چای گذاشتند.

چنان که با خوردن این چای اژدها به وجود شما وارد می شود و پلیدی ها را از تن شما دور می کند.

فواید چای اولانگ

-چای اولانگ خواص درمانی بسیاری دارد که در ادامه به اختصار به آنها اشاره می گردد:

افزایش متابولیسم و کمک به کاهش وزن

اصولا برای کاهش وزن دو مکانیسم وجود دارد:

  1. افزایش انرژی مصرفی
  2. محدود کردن جذب درشت مغذی‌ها (بالأخص چربی‌ها و کربوهیدرات‌ها).

کافئین یکی از همان محرک های اصلی برای کاهش وزن است که در انواع چای به وفور یافت می شود.

کافئین می تواند متابولیسم را افزایش دهد که باعث افزایش انرژی مصرفی می شود.

چای اولانگ علاوه بر این، جذب چربی ها و کربوهیدرات ها را نیز محدود می کند و نهایتا منجر به کاهش وزن می شود.

طی تحقیقی که در کشور چین در سال 1998 بر روی زنان صورت گرفت مشخص شد که مصرف مداوم چای اولانگ برای مدت 6 هفته، باعث کاهش وزن بدن می‌شود.

در این مطالعه افزایش اکسیداسیون چربی‌ها فوق‌العاده بود.

مصرف چای اولانگ باعث می‌شود که بدن چربی‌ها را به منظور تولید انرژی بسوزاند و نکته قابل توجه این است که این امر به صورت موضعی اتفاق می افتد!

بعد از 6 هفته مصرف چای اولانگ 64 درصد افراد چاق و 66 درصد افراد مبتلا به اضافه‌ وزن بیش از یک 1 کیلوگرم وزن کم کردند و 22 درصد افراد شرکت‌کننده بیش از 3/5 کیلوگرم وزن خود را از دست دادند.

کاهش کلسترول

از آن جا که چای اولانگ نیمه اکسیده است، مولکول های پلی فنول مناسبی را تولید می کند. مولکول های پلی فنول (که خاصیت ضد سرطانی نیز دارند) می توانند آنزیم لیپاز را فعال کنند.

لیپاز همان آنزیمی است که توانایی حل چربی ها دارد.

پیشگیری از سرطان

تحقیقات نشان می‌دهد مصرف‌کنندگان چای کمتر از سایر افراد به سرطان پوست مبتلا می‌شوند. این به خاطر وجود پنی فنول های در این گیاه است.

همچنین پنی فنول های موجود دراین گیاه ( که دشمن سرسخت سرطانند) قادرند از رشد سلول های سرطانی در معده بکاهند.

به علاوه، این پنی فنول ها این توانایی را دارند که مانع از تشکیل ترکیبات نیتروز (که سرطان‌زا می‌باشند) می‌شوند.

 افزایش هوشیاری ذهنی

چای اولانگ به دلیل داشتن کافئین عملکرد و هوشیاری ذهنی را به طور طبیعی بالا می برد.

البته توجه کنید که اگر به کافئین حساسیت دارید، احتیاط کنید و خوردن این چای را به روزی و یا هفته ای یک فنجان محدود کنید.

تسهیل گوارش

چای اولانگ التهاب مجاری گوارشی را در کسانی که مشکل ترش کردن یا زخم معده دارند کاهش می دهد. این چای همچنین می تواند مجاری گوارشی را قلیایی کند.

علاوه بر همه این ها، اولانگ، خاصیت ضدعفونی کنندگی هم دارد و می تواند باکتری های بیماری زای معده و روده را به مرز نابودی بکشاند.

اولانگ حتی به گوارش بهتر هم کمک می کند البته کسانی که به کافئین حساسیت دارند بهتر است از آن استفاده نکنند.

————————————————————————————————————————————-

همه چیز درباره ی چای اولانگ 1

همه چیز درباره ی چای اولانگ 1

همه چیز درباره ی چای اولانگ 1

همه چیز درباره ی چای اولانگ 1

ارسال نظر