تاریخچه شکلات در ایران

0

تاریخچه شکلات در ایران

طی تحقیقات مجله خبری گالری شکلات در خصوص تاریخچه شکلات در ایران ، متوجه شدیم که تولید و مصرف شکلات در ایران نیز همچون بسیاری از کشورها سابقه‌ای چندان طولانی ندارد.

اولین کارخانه شکلات سازی در ایران حدود ۶۰ سال پیش توسط دو برادر مهاجر روسی در تبریز راه‌اندازی شد.

محصول این کارخانه تا مدتها فقط آب نبات و تافی برای بچه‌ها بود.

این کارخانه و کارخانه‌های متعددی که بعد از آن بوجود آمدند، بتدریج دامنه فعالیت خود را گسترش دادند و انواع دیگری از محصولات را تولید کردند.

در دهه‌های اخیر این شرکت‌ها ، بطرف تولید شکلات‌های تخته‌ای و لقمه‌ای در قالب مجلسی حرکت کرده‌اند.

اکنون انواع تافی، کارامل، کرم کاکائو، کارولین و شکلات‌های مغزدار، فانتزی، تیره و روشن در اشکال مختلف با بسته بندی‌های مناسب تولید می‌کنند.

امروزه حدود ۱۰۰۰ واحد صنعتی با ظرفیت تولید سالانه حدود تن میلیون تن شیرینی و شکلات در ایران فعالیت دارند.

حجم تولید آن‌ها حدود ۵۰ درصد ظرفیت آن‌هاست و حدود ۲۰ درصد از آنچه تولید می‌کنند به خارج صادر می‌شود.

صادرات شکلات ایرانی در دهه اخیر افزایش چشم گیری داشته‌است.

برای مطالعه مقالات بیشتر روی این لینک کیلک کنید

درباره ما بخوانید

—————————————————————————————————————

تاریخچه شکلات در ایران

تاریخچه شکلات در ایران

تاریخچه شکلات در ایران

ارسال نظر