ماءالشعیر و خواص آن

0

ماءالشعیر و خواص آن

ماءالشعیر یکی از نوشیدنی های رایج  است که از جوانه جو حاصل می شود .

قدمت ماءالشعیر به چندین هزار سال پیش به زمان مصر باستان مربوط می شود

که درآن زمان از نوشیدنی به نام آبجو استفاده میشده است .

طبق دستاورد قبایل آفریقایی (نوشیدنی تولید شده از ارزن )

مصریان نیز تهیه آبجو مرسوم خودراچنان تغیر دادند که درنوشیدنی آنها الکل تولید شود .

عاشق بزرگ این نوشیدنی هرتسوگ یان بود .

درسالهای 1515- 16 هتسوگ باواریایی ویلهلم  قانون ماءالشعیرپاک راتعیین کرد

که براساس آن ماء الشعیر واقعی شامل جو ,  رازک ,  آب  بود

خواص درمانی :

درمان یبوست : به دلیل فیبر فراوان و موجود در عصاره مالت باعث رفع التهابات

و تنظیم فعالیت روده و معده و همچنین رفع یبوست می شود .

کاهش ابتلا به پرفشاری خون : دارای پتاسیم فراوان بوده

و در نتیجه باعث کاهش فشارخون می شود .

عصاره مالت جو حاوی فیبرهای غذایی محلول است که

در رفع التهاب روده ، یبوست و فتق‌ معده بسیار موثر است .

فیبرها آثار زیادی در بدن دارند ؛ از جمله باعث تنظیم عملکرد روده ،

کاهش خطر بیماری های قلبی و بعضی انواع سرطان می‌گردند .

ماءالشعیر غنی از انواع فیتوکمیکال‌ها مانند فلاونوییدها، کاروتنوییدها

و آنتوسیانین‌ها است که در بهبود عملکرد خون‌رسانی قلب و کاهش ابتلا

به پرفشاری خون و سلامت کلیه‌ها،محافظت از بدن در برابر بروزسرطان ها ،

سکته‌های قلبی و مغزی بسیار موثر هستند .

زیاده‌روی در مصرف هر نوع ماده غذایی (حتی اگر مفید باشد) برای سلامت بدن مضر است .

بنابراین به مقدار مناسب و متعادل ماءالشعیر بنوشید ، نه زیاد .

————————————————————————————————

تاریخچه ماءالشعیر و خواص آن

تاریخچه ماءالشعیر و خواص آن

تاریخچه ماءالشعیر و خواص آن

ارسال نظر