طرز تهیه سوفله شکلات تلخ

0

طرز تهیه سوفله شکلات تلخ

سوفله شکلات تلخ

این شکلات به عنوان دسر در کشور فرانسه شناخته می شود و یکی از محبوب ترین شیرینی های فرانسه است که می توانید در کمتر از 15 دقیقه آن را آماده کنید


مواد لازم
خامه یک و یک دوم پیمانه
 نشاسته ذرت  یک قاشق سوپخوری
 پودر کاکائو سه چهارم قاشق سوپخوری
 شکلات تلخ  150 گرم
زرده تخم مرغ 4 عدد
سفیده تخم مرغ 4 عدد
کره به مقدار لازم

طرز تهیه

خامه ، نشاسته ذرت ، پودر کاکائو و شکلات تلخ را در ظرف مناسبی روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد کاملا حل شوند.

زرده های تخم مرغ را یکی یکی اضافه کرده و حدود 3 دقیقه به پخت مواد ادامه دهید تا مواد غلظت یابد. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

سفیده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه به خوبی هم بزنید تا پف کنند.

پودر شکر را به تدریج اضافه و مخلوط کنید. این مخلوط را به بقیه مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.

خمیر به دست آمده را در قالب های رامکین از قبل چرب شده با کره بریزید و به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند.

سپس روی سوفله ها را با میوه های دلخواه تزیین کرده و بلافاصله سرو کنید.

 ———————————————————————————————————————

طرز تهیه سوفله شکلات تلخ

طرز تهیه سوفله شکلات تلخ

طرز تهیه سوفله شکلات تلخ

ارسال نظر